Treballa amb nosaltres

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, pots enviar el teu currículum vitae en format PDF al nostre departament de recursos humans a través d’aquest formulari.

Per ser considerat, l’arxiu que adjunteu ha d’incloure obligatòriament el vostre nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Anna_Rodríguez.pdf.

Si us plau, emplena els seguents camps:

Adjunta el teu curriculum en format PDF

No pot ser més gran d'1 Mb

Introdueix el text de verificació:De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa de desenvolupament, l'informem que l'enviament de les seves dades mitjançant el currículum vitae té com a únic objectiu la contractació de personal. Pel que fa a la utilització de les dades, Lingo Mon es compromet a respectar la seva confidencialitat, a no cedir-les a tercers i a utilizar-les exclusivament per a la finalitat abans descrita. La política de privacitat de l'empresa li assegura, en tot cas, que Lingo Mon serà la destinatària final i única d'aquestes dades, vosté podrà en qualsevol moment exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes que estableix la legislació vigent, mitjançant carta indicant referència "LOPD", a la següent adreça: Lingo Mon, C/ Del Cid, 3, Local 1 i 2, 08720 Vilafranca del Penedès.

Acreditats a:

Logotip Cambridge Logotip Siele Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Universitat de Barcelona

Associats a:

Logo Unió Empresarial del Penedès

Segueix-nos a:
You tube Instagram